Navigare


Utilizatori conectati
Vizitatori conectati: 4

Membri conectati: 0

Membri inregistrati: 98
Cel mai nou membru: Valfar
Ierarhie articole
Index articole » Retete
Articole: Retete
Ardei Umpluti
Preparare:

Cele 2 bucati de ceapa se taie marunt si se calesc pe 100 ml ulei la care se adauga 1 lingura boia si se lasa pe foc cat sa se omogenizeze apoi se ia deoparte.

Aripi de Pui Dulci si Lipicioase
Preparare:

Dupa ce ati separat aripile spalati-le apoi uscati-le. Intr-un bol puneti acestea, asezonati si ungeti cu ulei de masline. Aranjati-le intr-o tava cu folie de aluminiu. Puneti tava in cuptor la 220c (gaz 7). Intre timp faceti sosul.

Aripi de Pui Fierte in Coca-Cola (Kele Jichi)
Preparare:

1. Spalam bine aripile de pui. Turnam intr-o oala o cantitate potrivita de apa rece in care introducem aripile si le punem la fiert. Cand apa da in clocot, le mai tinem la fiert inca cateva minute. Le scoatem din apa fiarta si le spalam cu apa calda de cateva ori pentru a elimina cheagurile de sange.

Baba Ghannouj
Specific:
Libanez
Tip:
Aperitiv

Baclava
Mod de preparare Baclava

Cheesecake cu ciocolata
Cheesecake cu ciocolata

Chiftea din Carne de Curcan la Cuptor
Preparare:

- Carnea se taie bucatele si se marunteste in masina de tocat.
- Ceapa si usturoiul se taie marunt (eu le-am maruntit in masina de tocat pentru economie de timp).

Ciorba de salata cu kaizer si jumari de ou
Ceapa si telina tocate le-am calit in putin ulei pana s-au inmuiat, am adaugat apoi 1.5 l apa si cuburile knorr. Am lasat la fiert la foc mijlociu.

Ciulama de Pui
Preparare:

Carnea se parleste si se spala in cateva ape reci.

Clatite cu ficatei de pui
Ficateii ii spalam, curatam daca este nevoie, ii punem intr-o oala cu apa si ii punem pe foc sa fiarba cateva clocote, spumam de cate ori este nevoie,

Constructii/Amenajari
GENERAL CONSTRUCT

Constructii/Amenajari
Cicavi S. R. L

Coq au vin rouge
Transati cocosul in bucati potrivite pe care le spalati si le scurgeti bine de apa. Taiati ceapa julien si morcovul rondele subtiri.

Cornuri pufoase
Cornuri pufoase

Cozonac cu miez de nuca si cacao
Mod de preparare

Dizolvam drojdia intr-o cana cu lapte dulce cald si doua linguri de faina. Cernem faina in vasul in care urmeaza sa facem aluatul.
Conectare
Utilizator

Parola




Inca nu esti membru?
Inregistreaza-te

Ti-ai uitat parola?
Solicita una noua