Piept de pui la gratar
Preparare:
Etapa 1: Spalam pieptul de pui si il asezam soldateste intr-un vas de yenna.
Piept de pui la Vas Roman
Preparare:
Se taie pieptul in bucati mari si se pune intr-o craticioara incapatoare. Se taie ceapa foarte marunt, mararul, patrunjelul si ardeiul rosu si se pun in acelasi vas cu carnea. Cartofii se curata si se taie si acestia in cuburi mari si se pun laolalta.
Placinta cu pui si smantana
Untul se amesteca cu sarea, ga€™lbenusul, iaurtul, bicarbonatul,faina cat cuprinde si un praf de piper. Se fra€™manta€™ rapid un aluat care se da la rece 30 minute.
Prajitura cu doua creme
PREPARARE:
1.Pregatim intai blaturile.Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat cu un praf de sare si zahar,pana nu mai cad de pe tel
Prajitura rapida cu visine
Cerneti faina si cacaua. Bateti albusurile spuma cu un strop de sare intr-un castron. Galbenusurile le frecati cu zaharul, uleiul si apa, dupa care le adaugati peste albusuri.
Pui cu alune
Am inceput prin a pune orzeul la fiert. Am taiat carnea fasii mici. Supa, coniacul si soia le-am amestecat-o intr-o cana. Separat am dizolvat amidonul in putina apa rece.
Risotto milanez cu ciuperci
Mod de preparare
Pentru risotto milanez cu ciuperci orezul se alege de impuritati si se spala. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (ciupercile din conserva se trec prin jet de apa rece si se taie lame). sunca presata se taie felii subtiri.
Salata picanta
Legumele sunt intotdeauna o sursa inepuizabila de vitamine. Nu stim daca iti place conopida, dar ea este una dintre legumele care poate fi preparata in cele mai variate moduri - mancaruri, salate, toate sunt retete extraordinare care te pot scoate din impasul (inevitabil, de altfel...) exprimat atat de concis de fraza: "Nu mai stiu ce sa gatesc...".
|