Spuma de ciocolata pentru Halloween
Mod de preparare
Spuma de ciocolata se prepara foarte rapid. Mai intai separi albusurile de galbenusuri. Smantana dulce si ciocolata rupta bucatele se topesc la baie de aburi, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.
Tarta rustica cu mere si gem de mere
O tarta magnifica :) cu un aluat fraged care se topeste in gura de placere :) si-o umplutura senzationala de mere si gem de mere....e o bunatate de nedescris :) si garantez ca va veti indragosti de la prima inghititura :)
Tocanita de ciuperci
Ciupercile se taie felii si se pun la calit in cateva linguri de ulei, cu sare, piper si patrunjel tocat.
Cand sunt facute ciupercile dizolvati faina intr-o cana cu lapte si turnati peste ciuperci.
Tocanita de pui
Pulpele de pui se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie. In tigaie se adauga ulei si se prajesc putin pulpele pe amblele parti. Se scot intr-un vas si se acopera.
Zacusca
Preparare:
Vinetele, ardeii si gogosarii se coc, se curata de coaja, se lasa sa se scurga intr-o sita si apoi se trec pe rand prin masina de tocat o singura data.
|