Navigare


Utilizatori conectati
Vizitatori conectati: 6

Membri conectati: 0

Membri inregistrati: 1
Cel mai nou membru: PoC
Ierarhie articole
Index articole » Retete
Articole: Retete
Spuma de ciocolata pentru Halloween
Mod de preparare

Spuma de ciocolata se prepara foarte rapid. Mai intai separi albusurile de galbenusuri. Smantana dulce si ciocolata rupta bucatele se topesc la baie de aburi, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.

Supa crema de ardei kapia si rosii
Supa crema de ardei kapia si rosii

Tarta rustica cu mere si gem de mere
O tarta magnifica :) cu un aluat fraged care se topeste in gura de placere :) si-o umplutura senzationala de mere si gem de mere....e o bunatate de nedescris :) si garantez ca va veti indragosti de la prima inghititura :)

Tocanita de ciuperci
Ciupercile se taie felii si se pun la calit in cateva linguri de ulei, cu sare, piper si patrunjel tocat. Cand sunt facute ciupercile dizolvati faina intr-o cana cu lapte si turnati peste ciuperci.

Tocanita de pui
Pulpele de pui se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie. In tigaie se adauga ulei si se prajesc putin pulpele pe amblele parti. Se scot intr-un vas si se acopera.

Tort cu mousse de ciocolata
Mod de preparare Tort cu mousse de ciocolata:

Tort de ciocolata cu caramel sarat
Tort de ciocolata cu caramel sarat

Traistute cu piept de pui
Ingrediente 600gr. aluat de foietaj 1 piept de pui taiat in cubulete

Zacusca
Preparare:

Vinetele, ardeii si gogosarii se coc, se curata de coaja, se lasa sa se scurga intr-o sita si apoi se trec pe rand prin masina de tocat o singura data.
Conectare
Utilizator

Parola



Ti-ai uitat parola?
Solicita una noua