Navigare


Utilizatori conectati
Vizitatori conectati: 4

Membri conectati: 0

Membri inregistrati: 1
Cel mai nou membru: PoC
Ierarhie articole
Index articole » Retete » Baba Ghannouj
Baba Ghannouj
Ingrediente
Baba Ghannouj
(2 portii)

1 vanata
2 capatani de usturoi
1 lamaie (doar sucul)
2 lingurite tahini
1 legatura patrunjel (numai frunzele)
dupa gust sare
dupa gust piper

Mod de preparare Baba Ghannouj

1. Se cresteaza usor vanata, pentru a evita sa plesneasca, si se coace pe gratar la foc mediu spre iute cate 7 minute pe fiecare parte. Timpul total de coacere este de 30 minute.

2. Se ia vanata de pe foc si se lasa la racit.

3. Indata ce s-a racit se decojeste si se elimina codita dupa care se lasa la scurs in strecuratoare.

4. Se mixeaza usturoiul, sucul de lamaie, tahini si frunzele de patrunjel.

5. Se adauga vanata scursa bine.

6. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa care se amesteca din nou.

7. Se poate suplimenta dupa gust cu tahini si suc de lamaie.

Daca vi se pare amarui se poate adauga putin zahar brun sau miere.
Postat de Anonim la noiembrie 06 2013
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Conectare
Utilizator

Parola



Ti-ai uitat parola?
Solicita una noua