Navigare


Utilizatori conectati
Vizitatori conectati: 2

Membri conectati: 0

Membri inregistrati: 1
Cel mai nou membru: PoC
Ierarhie articole
Index articole » Medicina
Articole: Medicina
Audionova Focsani
Despre noi

Am inceput in 1999 ca initiativa a luptei impotriva hipoacuziei.

Scopul nostru este sa identificam afectiunea cat mai devreme si sa oferim solutii moderne si adecvate de reabilitare auditiva acolo unde tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu au efect.
Am introdus in domeniul reabilitarii auditive din Romania cunostintele si metodele europene dobandite prin practica si cercetarea indelungata, in special din Germania, Danemarca si Elvetia.

Audionova a adus in Romania cele mai prestigioase companii din domeniul audioprotezarii si audiologiei

C.M.I. Dr. Trifu Oltuta Angela
Cabinetul de medicina de familie asigura servicii complete de asistenta medicala primara oferite GRATUIT celor inscrisi pe listele de medic de familie: - Consultatii si tratamente - Retete gratuite si compensate - Bilete de trimitere si internare - Concedii medicale si adeverinte medicale

Cabinet de acupunctura Dr. Octavian Sbarna Clinici medicale private
Am avut intotdeauna o atractie fata de filozofia si cultura orientala. La 14 ani am inceput sa fiu din ce in ce mai interesat de medicina orientala precum si pentru exercitii de mentinere a sanatatii (Qi Gong, Tai Chi). La 16 ani cu ocazia unei burse in Anglia, l-am intalnit pe Ian Markham, acupunctor licentiat (UK) si Membru al Consiliului Britanic de Acupunctura (MBAcC).

Cabinet de Psihologia familiei Cornal si Radulescu
Cabinet de Psihologia familiei Cornal si Radulescu

Cabinet Individual de Psihologie - psiholog MA Drd. Armand VELEANOV...
Cabinet Individual de Psihologie - psiholog MA Drd. Armand VELEANOV...


CardioClinic - Ecocardiografie Doppler
La CardioClinic veti fi intampinat de un personal prietenos peocupat sa va asculte doleantele si sa va indrume catre cei mai buni specialisti ai nostri.

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ...
ADVANCED RADIOLOGY ENDOVASCULAR SOLUTIONS - REVOLUTIA MINIM INVAZIVA

Centru Medical Medicor
Centrul medical MEDICOR a fost infintat in anul 2004 ca un centru de Diagnostic si Tratament, dotat cu aparatura de ultima generatie pentru a oferii servicii medicale la cele mai inalte standarde.

Centrul de Psihoterapie si Dezvoltare Personala - Laura Ciocoiu
Oferim servicii de evaluare psihologica, psihoterapie, consiliere si dezvoltare personala

Centrul medical clinic de diagnostic si tratament Doris
CENTRUL MEDICAL CLINIC DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DORIS este cel mai mare operator de servicii medicale din zona de vest a Bucurestiului, tratand un numar mediu de 30,000 de pacienti anual.

Centrul Medical MEDAS
"Pe o piata medicala privata care promoveaza un business al serviciilor medicale in folosul pacientului, MEDAS isi propune sa dezvolte o cultura a sanatatii in beneficiul omului."

CENTRUL MEDICAL Speranta Bioxim
"SPERANTA BIOXIM" - centru de diagnostic si tratament, va ofera o gama larga de servicii ce privesc MEDICINA MUNCII cu rezultat prompt, sigur, in care puteti avea maxima incredere.

Clinica Armed
Suntem un cabinet privat de radiologie medicala si stomatologica, functionam din anul 1993 si avem in dotare instalatii roentgen SIEMENS.

Clinica ART IMPLANT
"Noi cream zambetul perfect!"
Conectare
Utilizator

ParolaTi-ai uitat parola?
Solicita una noua